tirsdag 6. april 2010

Påskeferien 2010 Dag 6

Mandag 6/4-10
Voss – Hagavik

Tidlig morgentur med hunden. Det er godt å gå tur ute på morgenen før det har blitt trafikk på veiene og mens det enda er en stund til det er fullt dagslys. På Voss er det fint å gå langs stranden og ut til elveoset og så følge elven oppover igjen. Fikk tatt litt bilder.
Etter en slik tur smaker kaffe og frokost ekstra godt. Bjørn gledet seg til å kjøre rullebrett på rampen som var like nedenfor campingen. I det hele tatt framsto Voss Camping som et meget ok sted. Selv om de ikke hadde offisielt åpent var det mulig å komme i kontakt på mobil og det gikk en kar rundt og organiserte og ordnet. Veldig bra og vi har lyst å komme tilbake her.
Vi ble her til ca 1500. Vi ville hjem før det ble mørkt og var usikker på trafikken. Veien hjem gikk i fin flyt, uten nevneverdige stopp. Fikk ryddet ut av bilen, sortert skitnetøy, skrudd av baklykter og støtfanger lenge før det ble mørkt.

Oppsummering:
Vi har fått ladet batteriene, er mer opplagt enn på lenge etter en ferie, og vi gleder oss allerede til neste tur i bobil. Men nå står det konfirmasjon på listen så det drøyer litt før vi får oss en skikkelig tur igjen.
Vi har på denne turen besøkt mange plasser vi ellers bare har sett veiskilter til. Fått tid til hverandre og oss selv. Vi har vert innom 17 kommuner! Os, Bergen, Meland, Lindås, Masfjorden, Gulen, Hyllestad, Fjaler, Gaular, Høyanger, Balestrand, Leikanger, Sogndal, Lærdal, Aurland, Voss, Vaksdal, Bergen og Os. Kjørt med seks ferger, en av dem en kabelferge. Vi har ikke talt antall km, men har ca brukt 1,5 tank diesel. Heller ikke tunneler har vi talt, men det er mange! Bjørn har prøvd å holde pusten igjennom alle tunneler, rekorden ligger på ca 1,8km uten å puste!

1 kommentar:

  1. Da har vi prøvd samme ferga, - fra Duesund til Sandnes, på turen til Bergen og landsmøtet. Får sett seg litt om innenfor 17 kommuner. Trivelig lesning.
    Flemming

    SvarSlett